La vall de Cabanes des del Gerdar

Del Gerdar diuen que és l’avetosa més gran d’Espanya. Aquest bosc cal veure’l i passejar-hi. Hi han vàries rutes per disfrutar-lo, entre elles la que s’inicia en aquest bosc i s’enfila cap a la vall de Cabanes. Aquesta és una vall molt tancada i molt dreta, que puja sense parar, no hi han gaires replans on refer les forces. Potser per això no té tanta anomenada com les altres valls d’aquesta zona.


Hem pujat cap a Cabanes, cap a l’estany Negre , el gran i el petit, que es troba abans i potser és més maco. Volia veure amb els meus ulls com es podia anar des d’aquesta zona cap al Pinetó i la carena cap al coll de Fogueruix. Així doncs hem baixat una mica i en un encreuament afitat es gira a la dreta cap a l’estany Llong. Aquest estany es troba just sota del Tèsol, es veu molt aprop el cim. Aparentment es podria pujar fins al coll que separa el Tèsol i el Roca Blanca, si bé els mapes Alpina indiquen camí cap al Pinetó i no es veu massa complicat. Queda com idea per altres excursions.


De tornada, i amb una llum molt diferent de la del matí, ens hem entretingut fent fotografies al bosc del Gerdar.

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Primodels Review (sábado, 12 abril 2014 08:30)

    Free Article Submission. Finally a way to keep track of all of the articles you have submitted. Article submission can be a daunting task when you are trying to do. One of the hardest things to do to promote your website is to build your link popularity. Article submission sites have become one of the best and most simple ways.

Segueix-me a Twitter Follow JosepMCorbella on Twitter